Bas van Schelven

Bas van Schelven Bas van Schelven

Als je in Friesland wordt geboren, groei je op met het water. Ik heb van kinds af aan gevaren en gezeild op de Friese Meren, het IJsselmeer, de Waddenzee, de Noordzee en verder. Door al deze avonturen ben ik inmiddels echt verknocht aan het water. Het klinkt misschien onwaarschijnlijk maar toch ging ik Bouwkunde studeren aan de TU Delft en ben ik daarna de projectontwikkeling in gerold. Ik heb zowel bij kleine alsĀ grote ondernemingen projecten begeleid.

Ik heb bij diverse ontwikkelaars in mijn loopbaan aan verschillende bijzondere visies uitgewerkt. Deze visies laten naar mijn idee duidelijk zien dat projectontwikkeling anno nu niet alleen om het verdienen van geld gaat, maar vooral hoe ruimtelijke concepten kunnen bijdragen aan het verbeteren van de woon- en leefomgeving.

De combinatie van deze ervaring en mijn passie voor het water heeft geleid tot de oprichting van waterloft.nl: een platform van informatie en communicatie maar vooral van initiatief op het gebied van waterwonen nieuwe stijl.

Wil je meer weten over mijn opgedane ervaring?
In mijn Linkedin profielĀ een overzicht van mijn curriculum vitea.

 

 

 

 

This post is also available in: Engels

Top