Onderwijs en lezingen

Net zoals veel mensen had ik last van podiumvrees. Echter, dit is in de loop van de jaren totaal veranderd.

Nog steeds is er een gezonde spanning, maar ik heb ervaren dat ik het leuk vind om mijn verhaal aan anderen te vertellen en mijn gedachten onder woorden te brengen. Vaak ontvang ik zeer positieve reacties op mijn verhaal, wat ik te danken heb aan mijn enthousiasme en doordat de woorden me uit mijn hart gegrepen zijn. Een heel bewuste voorbereiding werkt bij mij ook niet; mijn beste verhalen zijn spontaan. De beelden en een Powerpoint-presentatie zijn slechts een achtergrondbehang; mijn eigen woorden vertellen het echte verhaal! Verder vind ik het leuk om interactie te hebben met de zaal, waardoor het verhaal zich spontaan ontwikkeld.

De afgelopen jaren heb ik veel presentaties gehouden. Tevens heb ik een aantal colleges verzorgd voor de Master of City Development en de Masterclass Conceptontwikkeling van de Neprom.

Ik kom graag een presentatie houden over de kansen van het waterwonen. Dat kan vanuit verschillende insteken bijvoorbeeld vanuit de professionele kant, over de markt, over de mogelijkheden of over het leven als ondernemer in deze niche!

Heb je vragen of wil je mij boeken als spreker? Neem dan graag contact met mij op!

presentatie

deze afbeelding straalt passie uit (de foto is alleen niet van mijzelf)

 

This post is also available in: Engels

Top