onderwijs en lezingen

Vroeger was ik angstig voor het geven van presentaties. Dit is in de loop van de jaren totaal veranderd; nog steeds is er een gezonde spanning. Ik heb in de loop van de tijd ervaren dat ik het leuk vind om mijn verhaal en gedachten aan anderen te vertellen. Tevens ontvang ik vaak erg positieve reacties om mijn enthousiaste verhaal en dat komt volgens mij met name doordat ik het vertel uit mijn hart. Een hele bewuste voorbereiding werkt bij mij ook niet; mijn beste verhalen zijn spontaan. Veel beelden en een powerpoint zijn puur een achtergrondbehangetje; mijn eigen woorden vertellen het echte verhaal! Verder vind ik het zelf erg leuk om een interactieve zaal te hebben waardoor het verhaal zich spontaan ontwikkeld.

De afgelopen jaren heb ik veel presentaties gehouden, tevens heb ik een aantal colleges verzorgd voor de Master of City Development en de Masterclass Conceptontwikkeling van de Neprom. Ik kom graag een presentatie houden over de kansen van het waterwonen, verschillende insteken zijn mogelijk, bijv. vanuit de professionele kant, of over de markt, of over de mogelijkheden of over het leven als ondernemer in deze niche!

presentatie

deze afbeelding straalt passie uit (de foto is alleen niet van mijzelf)

This post is also available in: Engels

Top