2015-09-08 14.09.31

Alle projecten van Waterloft

Op deze pagina staan alle projecten die ik gepubliceerd heb. Buiten deze projecten zijn er projecten die ik niet gepubliceerd heb vanwege gevoeligheden bij de klant of omdat ik er gewoon nog niet aan toe ben gekomen.

Zoektocht naar een geschikt woonschip

Welk woonschip heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding Deze klant wil heel graag op een schip wonen, maar iets vinden dat in het plaatje past is een lastige zoektocht. Op een gegeven moment was er een schip dat aan veel wensen … Lees verder

Vervanging woonschip aan de Amstel

Advies over de vervanging van een woonschip Deze klant woont heerlijk aan de Amstel in een prettig woonschip. Helaas is de basis van het schip niet meer goed en zou het grootschalig verbouwd moeten worden. Dan komt ook de vraag … Lees verder

Zoektocht woonschip Amsterdam

Aankoopadvies bij verschillende schepen Deze klant wilde graag op een woonschip in Amsterdam Centrum wonen. Bij elke bezichtiging ben ik meegeweest en heb ik hem mijn bevindingen verteld. Daardoor heeft hij een goede keuze kunnen maken en zijn ook twee … Lees verder

Motorkastje in het Oosterdok

Ontwerp, technische omschrijving en werfselectie De eigenaar van dit schip woonde erg prettig op zijn schip, maar wist dat het interieur niet aan de hedendaagse comfortwensen voldeed, zo was er o.a. een laag water op het vlak. Al snel werd … Lees verder

Aankoop woonschip Levantkade

Zoeken naar ligplaats en support aankoop woonschip Deze klanten zochten een mooi schip om op te gaan wonen. Ik heb ze geholpen bij hun orientatie op de markt en heb ze gesupport bij de aankoop van hun schip. Waarschijnlijk wordt … Lees verder

Bijzondere kustvaarder op de Levantkade

Aankoop en verbouwingsvergunning van woonschip De kopers van dit schip zijn vrienden van me en zochten een mooi schip om op te gaan wonen. Onderhands heb ik uiteindelijk deze grote kans voor ze weten te regelen. Ze hebben één van … Lees verder

Woonschip Amstel

Advies over de verbouwing van woonschip De kopers van dit schip kwamen naar mij om hun te helpen met hun verbouwing. Het schip was namelijk erg laag van binnen. We hebben een studie verricht naar de mogelijkheden om meer hoogte … Lees verder

Woonschip Houthaven

Zoektocht schip en vervangingsvergunning woonschip De vorige eigenaar van het schip kwam bij me om te vragen of ik niet een mooie bestemming zou hebben voor hun kustvaarder Stella Rask. Ik heb dit schip toen op mijn website vermeld. Op … Lees verder